Contador visites

dijous, 29 de setembre del 2016

Descobrim l' XTEC

La xarxa telemàtica educactiva de Catalunya és una pàgina web què facilita molts recursos, cal destacar aquests en l'àmbit educatiu ja què n'ofereix un ventall molt ampli. L'XTEC dóna accés a recursos com en són en l'àmbit de les Ciències de la natualesa, la llengüa catalana i castellana,llengües estrangeres, les matemàtiques, la música, etc. També un dels accessos que oferix l'xtec està relacionat en l'etapa de l'educació infantil que està dividida en quatre ítems que a continuació esmentaré :

 - Descoberta d'un mateix i dels altres 
 - Descoberta de l'entorn 
 - Comunicació i llenguatge 
 - Organització i metodologia

 La xarxa també té diferents projectes com són batxicat, coeducació, etc. Un altre gran projecte que també potencien és l'emprenedoria amb l'objectiu de fer de tots els alumnes tant de l'etapa infantil com de la primària uns excel.lents emprenedors. Alhora trobem materials PDI com Alexandria que també té cursos Moodle, altres pàgines com són ARC. Educació Infantil,la EDU365 i quaderns virtuals dels quals se'n pot fer un bon ús. L'objectiu és promoure en els infants les competències, els valors i les actituds que fomenten una actitud de superació personal davant la vida. Per tot això i més aconsello i recomano perdre's per dins l'xtec per aprendre i tenir consciència dels recursos que tenim a l'abast.

Moltes gràcies i fins la pròxima entrada. 

 Sara

Benvinguts/des al meu blog

Bon dia, em dic Sara Barrobés Toledo,tinc 22 anys i sóc de Jesús.
Sóc estudiant del Campus Terres de l'Ebre de la URV de Tortosa i curso 1er del Grau d'Educació Infantil. També treballo com a cambrera en un Bar-Restaurant situat al meu poble. Des de ben petita he estimat l'educació i he tingut vocació per l'ensenyament infantil i per nens amb NEE degut a què tinc un germà amb S.Down. 

Espero poder compartir moltes històries amb tots vosaltres i que ens ho passem bé aprenent els uns dels altres. 

 Salutacions,

 Sara